Primăria Municipiului Adjud a introdus sistemul electronic de ordonare a persoanelor care vor să-și plătească taxele și impozitele locale. Începând de astăzi, adjudenii (și nu numai) care au de achitat achitat dări la Serviciul de taxe și impozite locale au la dispoziție acest sistem. Potrivit primarului Florin Nechifor, sistemul este ușor de folosit și asigură servicii de calitate pentru cetățeni.
”1. De pe ecranul automatului poziționat în stânga intrării alegeți casieria la care doriți să plătiți (SALUBRITATE – Ghișeul 1, CASIERIE PRIMĂRIE – Ghișeul 2, TAXE ȘI IMPOZITE – Ghișeul 3 sau C.U.P. – Ghișeul 4).
2. Ridicați bonul de ordine eliberat de automat.
3. Din cauza măsurilor de distanțare impuse pe perioada stării de alertă, pentru a evita aglomerația în spațiile închise, avem rugămintea să așteptați în afara clădirii până când se va auzi în difuzor numărul de ordine inscripționat pe biletul de ordine. Numărul va apărea, de asemenea, atât pe ecranul deja amplasat în holul clădirii cât și pe cel din exteriorul acesteia (ultimul ecran urmează să fie amplasat zilele următoare).
RUGĂMINTE: În situația în care doriți să plătiți la mai mult de 1 ghișeu, am rugămintea să solicitați bonurile de ordine pe rând, pentru a nu vă fi solicitată prezența la 2 ghișee concomitent.”, a transmis primarul municipiului Adjud.