Georgiana Onea, o tânără fotbalistă din comuna Păunești, afla, anul trecut, că suferă de o boală teribilă:cancer osos – Sarcomul Eweng. Atunci, toți cei care o cunoșteau sau care au fost impresionați de povestea ei au demarat o campanie umanitară de excepție. Oamenii din fotbalul și din sportul vrâncean s-au mobilizat pentru a strânge fondurile necesare, astfel încât tânăra Georgiana să plece la operație și tratament în străinătate. Au fost organizate licitații online și meciuri demonstrative, cu implicarea oamenilor de sport, a oamenilor de afaceri, a elevilor și cadrelor didactice, atât la Focșani cât și la Adjud. Pe data de 9 decembrie 2017, Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a organizat o gală umanitară, la Sala Polivalentă din Focșani, cu participarea foștilor fotbaliști de la Steaua, Dinamo și Unirea Focșani. Astfel, la sfârșitul anului 2017 s-a reușit strângerea sumei necesare pentru ca Georgiana să plece la o clinică în Italia.                                                                                                                      Acum, Georgiana a postat un mesaj, pe Facebook, de pe patul de spital, în care susține că a trecut cu bine de operație și se află pe drumul cel bun.

Hei dragii mei, vreau să vă dau vestea cea mare!
Ieri am făcut operația și a fost reușită cu succes…datorită echipei de medici din Institutul de Tumori Regina Elena din Roma! 
Operația a durat 5 ore. VREAU în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine și care mi-au fost alături la bine și la greu. Și întregii echipe din Spitalul Municipal din București „secția Oncologie”, care mi-au fost ca o familie, vreau să le spun dacă, în caz de văd acest mesaj, că le iubesc enorm de mult, că mi-au suportat toate mofturile mele. 
Sper ca bunul Dumnezeu să mă ajute în continuare ca și până acum, să nu ajung să mai trec încă o dată prin ce am trecut. Încă mai am un drum lung de parcurs și greu din punct de vedere fizic, psihic, dar sperăm să fie totul bine! 

Încă o dată, mulțumesc tuturor din suflet! – Facebook Georgiana Onea

Articolul precedentPatru cutremure mici, în zona Vrancea, în circa 20 de ore
Articolul următorMobilizare pentru aducerea în țară a unui vrâncean din Spania, aflat în stare foarte gravă în spital