Ziarul scos de PSD în perioada de pre-campanie electorală a ajuns și la pensionarii din Vrancea. Poștașii au distribuit ziarul de propagandă politică fie direct oamenilor fie l-au lăsat în cutiile poștale de la scările de bloc sau de la porțile oamenilor. Unul dintre ”beneficiari”, un focșănean, ne-a arătat ziarul PSD pe care l-a găsit, ieri, în cutia poștală. ”Am găsit ziarul băgat în cutia poștală de la bloc. Nu-mi place ce scrie, știu că e campanie electorală, chiar dacă, oficial, nu a început campania. Ei cred că mai păcălesc oamenii cu chestii de-astea. Îl pun pe foc când o să fac un grătar”, ne-a declarat focșăneanul care a găsit ziarul în cutia poștală.

Ziarul conține articole de propagandă politică despre ”realizările” Guvernului PSD-ALDE și promisiunile pentru perioada următoare, cu sloganurile binecunoscute. După ce opoziția și presa au sesizat acest lucru, Compania Națională Poșta Română a emis un comunicat în care explică faptul că distribuirea ziarului respectiv este parte a unui contract comercial cu PSD, achitat, deja, de principalul partid de guvernământ. Totodată, șefii Poștei Române au negat faptul că poștașii ar fi fost obligați să distribuie ziarul de propagandă al PSD.

Articolul precedentATENȚIE ȘOFERI DIN TOATE STATELE UE: acțiune comună, în toată UE, a polițiștilor, împotriva vitezomanilor
Articolul următorObiecte de muniție găsite la Vidra și Panciu