Zi plină de evenimente de toate felurile pentru sutele de motocicliști prezenți la MAN ROMÂNIA LEPȘA MAGICĂ, ediția a VI-a. Pasionații cailor putere pe două roți au îmbinat dragostea pentru motoare cu dragostea pentru oameni. Parada motocicletelor pe serpentinele din Munții Vrancei a fost una deosebită, admirată de localnici și de turiștii din zona Lepșa, deopotrivă.

O acțiune foarte importantă a celor prezenți la motoraliul din Munții Vrancei a avut un caracter umanitar. Motocicliștii au adus zeci de cutii și saci cu daruri pentru copiii din centrele DGASPC Vrancea din Panciu – Modulele Familiale Speranța și Fortuna. Motocicliștii au venit cu articole de îmbrăcăminte, produse de igienă, rechizite și dulciuri. Copiii au fost impresionați, atât de cadourile primite cât și de motoare.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu un super-concert rock, specific pasionaților de motoare pe două roți, susținut de Dave Evans (primul solist al celebrei trupe AC/DC) și The Rock (formație care interpretează melodiile AC/DC).

Articolul precedentSuspect de omor, prins de polițiștii Secției Cotești
Articolul următorLaris Borș, o nouă medalie europeană de aur la judo