Florin Călinescu a fost invitatul Ancăi Alexandrescu la Culisele Statului Paralel. Marele om de televiziune a vorbit despre actuala situație politică și despre modul în care exploatează politicienii situațiile din societate.

„Povestea cu votul este foarte simplă. Și astăzi se vehiculează un afront adus inteligenței. Toate partidele, toți cei interesați de situație, au niște găști obediente. Astăzi Ciolacu, dau un exemplu, dincolo Ciucă ar fi la nu știu ce încredere. Firea zice: eu sunt pe locul 1 al unul sondaj al unei case… ăștia sunt niște pași de dans între ei. Atunci când se pune problema încep turneul electoral prin țară.

Există tentacule care stabilesc la un moment dat cine are cele mai multe șanse. Vezi cazul Geoană. Pentru mine e o situație hilară. Acum se încearcă aducerea lui de alt grup. Nu va fi președintele României pentru că nu putem uita apelativul lui Iliescu: prostănacul.

Nu cred în povești cu Koveși, nici în povestea cu Ciucă. Ideea este foarte simplă. În acest moment, asta e singura țesătură. Ei spun: eu nu îmi doresc, dar dacă partidul…”, a declarat Florin Călinescu, la Realitatea PLUS. 

Articolul precedentTransmisiune în premieră – Duplex UNICAT în România: REALITATEA PLUS – B1 TV – Proiect DE EXCEPȚIE, în interesul României
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Cea mai importantă pildă a Sfântului Ioan Gură de Aur