Un tânăr de 23 de ani, din comuna Urechești, județul Bacău, a fost bătut de doi tineri din comuna Pufești. Băcăuanul voia să se întâlnească, vineri seară, cu prietena lui. A oprit mașina pe marginea DN2, pe raza satului Domnești, dar, în acel moment, a fost abordat de doi localnici, care l-au lovit cu pumnii în față. ”Totodată, după altercație, acesta a constatat că îi lipsesc telefonul mobil și portofelul. Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe raza municipiului Adjud, oprind în parcarea din zona unei stații de autobuz, întrucât se simțea rău”, au precizat polițiștii vrânceni. El a fost văzut de un tânăr din Adjud, care a sunat la 112. Apoi, tânărul bătut a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Adjud, unde a rămas internat.

Între timp, cercetările polițiștilor au condus și la identificarea suspecților. ”La data de 21 octombrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, au fost identificați principalii suspecți în cazul de tâlhărie calificată relatat mai sus, și anume: un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Pufești, județul Vrancea, și un minor în vârstă de 16 ani, din aceeași comună. În cauză, polițiștii au luat măsura reținerii acestora pentru 24 de ore.”, se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

UPDATE   Instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 22 de ani și arestul la domiciliu pentru minorul în vârstă de 16 ani. (sursa: IPJ Vrancea)

Articolul precedentMărășești: minor suspectat că a furat din 5 case nelocuite din oraș
Articolul următorMcDonald`s își așteaptă clienții din Focșani începând cu 9 noiembrie