Cozmin Guşă, acţionar al Realitatea Tv, vine cu precizări importante pentru cei care vor să se înscrie în partidul Realitatea. Astfel, acesta precizează că începând de marţi vor fi funcţionale adrese pentru fiecare judeţ: „Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature, vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior, chiar si un scurt CV ar fi binevenit”, transmite Cozmin Guşă. Totodată, se vor organiza 5 departamente de activitate, care vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, pe următarele domenii: mass media, economie, şcoală, sănătate, sport.

Redăm, în continuare, mesajul lui Cozmin Guşă către cei care vor să se înscrie în partidul Realitatea:

„Si eu si colegii mei am primit multe mesaje sau apeluri in care am fost intrebati despre organizarea Partidului Realitatea sau posibilitati de aderare si inscriere. O sa descriu in consecinta pe scurt cum vom actiona in urmatoarea perioada, cu mentiunea ca formalitatile legale si clasice de aderare si organizare vor fi posibile doar dupa ce instantele vor aproba functionarea noastra ca partid politic.

In Romania, Realitatea are site uri de stiri in fiecare judet, care functioneaza cu adresa de internet realitateade(nume judet).net , unde vom publica periodic informatii legate de activitatea noastra in zona. Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature, vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior, chiar si un scurt CV ar fi binevenit. Aceste adrese de email vor fi functionale incepand cu marti, 16.10.2018.
Pentru romanii din diaspora ce vor sa ne sustina este disponibila o adresa centrala [email protected], unde asteptam date conform aliniatului precedent, tot incepand cu ziua de marti.
Vom organiza 5 departamente de activitate, care vor fi manageriate de catre una sau mai multe persoane, care vor fi anuntate public in scurt timp. Aceste departamente vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, identificare de probleme, respectiv promovare de idei si solutii, pana in momentul in care vor capata o formula institutionalizata, dupa legalizarea Partidului Realitatea.
Aceste departamente corespund unor domenii de activitate ce reclama actiuni si solutii urgente, dupa cum urmeaza:
1. Mass media
Oamenii din media, consultanti publici, vor milita pentru asigurarea libertatii de exprimare publica, respectiv pentru protectia jurnalistilor si a activitatii lor.
2. Economie
Oameni de afaceri si economisti vor analiza problemele acute ale mediului de afaceri romanesc, ale capitalului national, vor identifica si propune public solutii urgente convergente cu statutul nostru de economie de piata in spatiul euratlantic.
3. Scoala
Profesori, invatatori, studenti, elevi, parinti, vor identifica deficientele si vor prezenta rezolvari posibile ale declinului educatiei romanesti.
4. Sanatate
Medici si pacienti vor semnala  disfunctionalitatile din sistemul de asistenta si tratament medical, iar oamenii cu experienta manageriala in sistemul de sanatate vor milita public pentru implementarea acestor solutii asumate de catre noi.
5. Sport
Antrenori, sportivi, manageri din sport vor actiona in vederea redresarii urgente a miscarii sportive din Romania, in baza experientei pozitive din cariera lor, respectiv a expertizei dobandite in activitatea lor internationala in tari ce domina azi sportul mondial.
Pe platformele de comunicare ale Realitatea vom comunica mereu in baza evenimentelor ce vor aparea ulterior, respectiv a sugestiilor viitorilor nostri militanti.
Va multumesc si va reamintesc prima noastra deviza: Partidul Realitatea, partidul fara fripturisti!”
Cozmin Guşă

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nici
15 Oct 13:09
Eu voi voi vota cu REALITATEA

Răspunde

0 0
liviu
14 Oct 17:24
nu a invatat nimic din experimentul cu partidul OTV. ala avea in schimb audienta mare. probabil vrea sa scoata ceva cascaval din treaba asta.

Răspunde

0 0
Mihai C
14 Oct 17:16
Considerati-ma inscris.
Sa nu va „lipiti” de PNL decat din cand in cand, cand merita, pentru pasii care sunt potriviti pentru a a baga in gropile de gunoi judetene Partidul de Salvare a Detinutilor (PSD)+ALDE+UDMR.
Poate ca o sa faceti intelegere cu partidul lui Dacian Ciolos. Aveti sanse bune impreuna sa conduceti Romania si sa o scoateti din dezastrul Mafiei Romane PSD_ALDE_UDMR! Cel putin asa mi se pare in momentul asta.
Succes! Astept mesajul oficial de constituire oficiala a Partidului Realitatea.

Răspunde

0 0
Marin
15 Oct 00:05
3 Cum se poate asocia un excroc cu un sensibil ca Ciolos? Lasa-l pe Ciolos pe drumul lui ca e bun.

0 0
pena
14 Oct 14:45
eu in locul lui Gusa ma apucam de altceva, lasam televiziunea ca nu ma pricep si am dus-o la groapa, lasam politica avand in vedere ce s-a intamplat anterior cu PIN si fugarirea pe strada la Universitate, un ma mai apropiam de media deoarece rata de succes a previziunilor politice si economice privitoare la Romania este un mare zero. ma apucam de munca undeva unde se munceste chiar si fizic, o perioada de timp pana imi reveneam in fire. rupt in fund pe sapte directii cine crede el ca se gandeste sa i se alature?

Răspunde

0 0
Teddy
14 Oct 14:33
traseist -netraseist…realitatea este singurul post de stiri pe care suport sa-l urmaresc. in plus, orice initiativa indreptata impotriva actualei clase politice merita sustinuta, postul poate fi salvat si chiar dezvoltat cu sprijinul nostru, al fanilor si al celor care mai spera intr-o schimbare. initiativa nu este numai a lui gusa ci si a angajatilor acestui post de televiziune si a altor jurnalisti demni. ma voi alatura si eu cu speranta si cu propuneri de salvare si de dezvoltare a postului cu sprijinul membrilor noului partid.

Răspunde

0 0
vlad
14 Oct 16:52
2 nu dati bani cat timp este Gusa presedinte la Realitatea ca ramaneti cu buza umflata. asta umfla si banii din cotizatiile membrilor ce sa mai zicem de banii din sponsorizari. cine nu a lucrat cu el nu stie cat de periculos este.

0 0
Mariuca
14 Oct 14:27
Trag H2O pe televiziunea si partidul vostru

Răspunde

0 0
Amalia
13 Oct 22:32
Va urmăresc cu interes emisiunile,sunt de profesie economist.Sunt convinsă că acest partid urmărește creșterea calitativă a vieții în țara noastră. Mult,mult,Succes! O să mă înscriu în acest partid.

Răspunde

0 0
Vlad
13 Oct 21:27
Televiziunea i-a marit capitalul popular de la zero la cativa aburindu-i folosind obsesiv cuvinte precum civism, baroni PSD, inchiderea postului, preluarea ostila a postului, acum vad ca foloseste militantismul, niste cuvinte care starnesc anumite emotii in cei mai slabi de inger. In realitate nici el nu crede asa ceva, vede doar bani.

Răspunde

0 0
Dragos
13 Oct 19:31
ce înseamnă să ai televiziune, poti sa spui orice bazaconie

Răspunde

0 0
Mihai C
14 Oct 17:08
9 Corect!
Eu bazaconia asta vreau sa o aud si sa corespunda cu realitatea: „Dragnea a fugit din tara” sau „Dragnea a murit”. Ca din puscarie iese usor dupa ce cumpara puscaria.

0 0
iancu
14 Oct 20:04
2 si daca moare sau fuge din tara Dragnea gata suntem rezolvati? va aparea altul de la PNL sau alt partid care la randul lui va fi urat de moarte de catre unii si pupat de catre altii. pace intre dobitoace trebuie urgent.

0 0
vlad
13 Oct 18:55
nu va lasati prostiti de acest individ. are in cap numai bani personali, se foloseste de voi cei care credeti acum in el. asa a procedat si cu PIN acum 10 ani cand era impreuna cu sotia lui Valcov Lavinia sandru fina si Pavelescu cand i-a alergat lumea la universitate si au fugit in Intercontinental.

Răspunde

0 0
Marin Gheorghe
14 Oct 10:27
4 Aşa este, nu degeaba se spune că acela sau aceia care uită istoria riscă să o repete. Acest traseist politic se dă acum fată mare în politică.

Afișează mai multe comentarii

print

Articolul precedentSTUDIU: Doar 2 din 5 români preferă să participe cu bani la cadourile celor dragi
Articolul următorFOTO Polițiștii vrânceni donează sânge