Psihologii și psihiatrii de la Serviciul de Medicină Legală Constanța vor face astăzi expertiza medico-legală a fetei de 18 ani care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă.

Criminala care şi-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă şi i-a abandonat trupul sub o bancă, într-un parc din Mangalia, va fi supusă joi unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis oribila crimă.

Citește și Crima de la Mangalia – Procuror: „A ucis-o, a pus-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi”

Aceasta urmează, practic, să fie adusă în fața unei comisii aflate la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) din Capitală, unde va fi expertizată.

Procedura este extrem de importantă și chiar determinantă pentru cursul anchetei pentru că în urma ei se pot trage concluzii legate de modul în care a fost comisă crima care a zguduit o întreagă țară. 

Potrivit primei expertize psihologice realizate săptămâna trecută, Loredana, criminala Alinei, nu ar avea nicio urmă de regret pentru faptele comise. Mai mult, ea ar fi dat dovadă de sadism dus la extrem, spun psihologii.

Pe de altă parte, avocatul Loredanei speră ca fata să primească o pedeapsă cât mai ușoară și spune că ea însăși este o victimă, fiind abuzată în familie.

Citește și Crimă Mangalia. Detalii șocante după expertiza psihologică: criminala ar fi dat dovadă de sadism dus la extrem! – Ce riscă adolescenta

Articolul precedentIncendiu violent, la Hotel Mureș, din Băile Felix. Două camere, mistuite de flăcări VIDEO
Articolul următorRăzboi Ucraina. Cum ar putea lăsa Kievul Europa fără gazele rusești