Caz șocant petrecut luni seară, în comuna vrânceană Tulnici. Un bebeluș a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, după ce sora sa, de 1 an și două luni, i-ar fi înfipt, din greșeală, o foarfecă în cap. Fetița rănită a fost preluată de ambulanță, iar cadrele medicale au făcut eforturi pentru a o menține în viață (a intrat de două ori în stop cardio-respirator). A fost internată la Secția chirurgie infantilă – ATI. Este posibil ca micuța să fie transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București, dacă starea de sănătate îi va permite transportul cu elicopterul.

La data de 31.10.a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către
o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului.
Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. (IPJ Vrancea)

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Trăim într-o societate care a normalizat incompetența și răutatea
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET