PSD este un partid care se poate gândi la un act de clemenţă precum amnistia şi graţierea, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, „baronul” Marian Oprişan.

„Nu am discutat aşa ceva în Comitetul Executiv Naţional. Indiferent ce spun unii sau alţii, amnistia şi graţierea sunt prevederi constituţionale care sunt la îndemâna Parlamentului ţării, aşa cum graţierea este la îndemâna preşedintelui României. PSD este un partid care împreună cu structurile sale se poate gândi la un asemenea act de clemenţă fără niciun fel de problemă, pentru că acte de asemenea clemenţă s-au mai dat şi în Polonia, Cehia, în Ungaria, în alte ţări”, a declarat Oprişan, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PSD, ar fi nevoie de un asemenea act de clemenţă având în vedere „seria abuzurilor comise în justiţie”.

„Şi de ce ar fi nevoie? Haideţi să ne gândim la seria de abuzuri comise în justiţie şi la seria de oameni condamnaţi nevinovaţi pe baza protocoalelor încheiate între SRI şi unităţile de parchet din România”, a precizat Oprişan, citat de Epochtimes.

Articolul precedentFără surprize la Spitalul Județean Focșani: Constantin Mîndrilă, singurul candidat pentru postul de manager
Articolul următorStână din Vidra, atacată de o ursoaică și doi pui