Duminică, 12 august a.c., ora 07.57, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focșani – Biroul de Ordine Publică au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal pe scara unui bloc situat pe strada Aleea Școlii, din municipiu. La fața locului, polițiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiu, aflat în stare avansată de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că cel în cauză a tulburat liniștea locuitorilor prin strigăte sau larmă. De asemenea, până la sosirea polițiștilor, bărbatul și-a provocat leziuni la nivelul membrelor superioare, prin lovirea intenţionată a pereților scării de bloc. Nicio altă persoană nu a suferit vătămări.
Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, fiind totodată sancționat conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu amendă în cuantum de 500 de lei. (Biroul de presă al IPJ Vrancea)

Articolul precedentFemeie bătută de fostul soț, la Focșani
Articolul următorCampanie umanitară demarată de o focșăneancă pentru renovarea Căminului pentru Persoane Vârstnice Mărășești