Urmare a evenimentului din cursul după-amiezei de 5 iunie a.c.(moartea suspectă) din comuna Dumitrești, activitățile desfășurate de polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Din acest motiv, a fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care, în cursul nopții, a dispus măsura reținerii față de concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani. O echipă complexă de polițiști, sub coordonarea procurorului, desfășoară cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii.
Conform precizărilor procurorului de caz bărbatul din Dumitrești, cercetat pentru infracțiunea de ”omor calificat” după ce și-ar fi omorât în bătaie concubina însărcinată, a mai fost condamnată în trecut pentru o infracțiune de omor. De asemenea procurorul de caz a precizat, că același individ mai este cercetat și pentru o infracțiune de lipsire de libertate și viol pentru o altă persoană vătămată, care ar fi avut loc în aceeași noapte cu agresiunea asupra concubinei însărcinate.
Articolul precedent121 de cazuri noi de COVID-19 şi 8 decese în ultimele 24 de ore
Articolul următorMiron Mitrea: De ce nu se duc banii din PNRR către firme, și 600 de milioane de euro merg către GSP? Este o legătură politică evidentă