𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐥𝐨 va fi găzduită de Bazinul de Înot Didactic din Focșani între 20-22 mai 2022.
Cupa României la Polo – Suzuki – Senioare – Ediția 2022, care va avea loc în perioada 𝟐𝟎-𝟐𝟐 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, la 𝐁𝐚𝐳𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐈̂𝐧𝐨𝐭 Didactic din Focșani, a anunțat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
 Competiția este organizată de Federația Română de Polo, în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea. La Focșani se vor întrece patru dintre cele mai puternice echipe de polo feminin, senioare, din România: CSA Steaua, CS Dinamo, CS Rapid și CS Târgu Mureș. Cele 6 meciuri programate se vor disputa conform următorului program:
 Vineri, 20 mai 2022 – între orele 17.00-20.00
Sâmbătă, 21 mai 2022 – între orele 17.00-20.00
 Duminică, 22 mai 2022 – între orele 11.30-14.00
 Intrarea este liberă.
 Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, parcarea Bazinului de Înot Didactic va fi disponibilă doar pentru participanții la competiție, respectiv publicul spectator și echipele participante.
 Meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de facebook Consiliul Județean Vrancea și pe canalul de youtube al Federației Române de Polo.
Articolul precedentGARANTAT PSD PANCIU – Consilierul local PSD din Panciu, Viorel Costin, prins băut la volan de polițiști
Articolul următorBobby Păunescu: „Alegerile în România, controlate de un tip pe față prorus, îl susține pe Kuzmin al Rusiei. Cei din Parlament sunt servitori”